Projekt

Våra projekt

Vad är på gång?

Bokprojekt

Två vingar18-åriga Ani Daspanyan är född och uppväxt i Jerevan, Armenien, men flyttade till Sverige år 2015. Ani började skriva dikter redan när hon var 9 år gammal och att publicera en diktsamling har alltid varit en av hennes största drömmar.


Utgivning i december 2019Skinande

 

Emil Arvérus började studera Estetiska programmet med inriktning Estetik och media på NTI gymnasiet hösten 2016 och är färdig med sina studier våren 2019. Detta fotoprojekt är hans gymnasiearbete.

 

Utgivning i mars 2019Girlpower

 

Anton Skoglund firar sin 18-årsdag med att ge ut sin första bok. Huvudpersonerna är tre 14-åriga tjejer, Antonia, Felicia och Alicia, som håller ihop i vått och torrt. Boken handlar om svårigheter som mobbing, men också om vänskap och om den styrka tjejerna ger varandra.

 

Utgivning i  oktober 2018

 

 

 

Diktsamling

 

Abdulsattar, som är asylsökande från Afghanistan och som hade en dröm att bli poet och skriva egna dikter, har gett ut sin första diktsamling.

 

Utgiven i december 2017

 

 

 

VÄGVAL - Om fotboll drömmar och hopp om ett bättre liv

 

En bok som bygger på berättelser av människor boende i norra Biskopsgården i Göteborg, skriven som en dagbok ur en 11-årig chilensk pojkes ögon. Berättelserna kommer från intervjuer gjorda med barn, föräldrar och idrottsledare i fotbollsföreningen Cruz Azul.

 

Utgiven i maj 2016

 

 

 

Scribo Förlag

Anna-Lena Kilborn Arvérus

Flunsåsliden 22

418 71 Göteborg

tel 070-391 45 20

www.scriboforlag.nu

info@scriboforlag.nu

Scribo Förlag är en del av

Puzzelbiten

Ekonomikonsult

org nr 650810-5043


I Puzzelbiten ingår även

FUNKY Training

Redskap för funktionell träning